De ce sa renunti la tigari?

Unul dintre cele mai distructive vicii este reprezentat, fara doar si poate, de fumat. Desi exista un numar destul demare de oameni care fumeaza, majoritatea recunosc ca nu este un obicei sanatos si ca daca ar putea, ar renunta imediat. Multi pot sa o faca bazandu-se pe propria vointa, in timp ce altii au nevoie de ajutor pentru a renunta la acest viciu neplacut.
Motivatiile pentru care ar trebui sa renunti la tigari sunt foarte multe:
-        Ramai sanatos si iti creste speranta de viata. Fumatul poate duce la boli grave cum ar fi cancerul pulmonar, asadar, un fumator prezinta un risc sporit de a muri mult mai repede. Pe langa asta, ii imbolnaveste si pe cei din jurul tau;
-        Elimini mirosul din maini si din haine. Unul dintre cele mai neplacute lucruri pe care trebuie sa le suporte un fumator este mirosul care se impregneaza atat in maini cat si in haine. Daca tigara are un gust placut, mirosul este extrem de neplacut si ii deranjeaza atat pe fumatori cat si pe nefumatori;
-        Nu mai deranjezi persoanele din jurul tau. Nefumatorii sunt si vor fi intotdeauna deranjati de fumatori. Este un lucru firesc si cat se poate de evident.Asadar, daca vrei sa fii pe placul celor din jur, cea mai buna solutie este sa renunti la fumat.
-        Economisesti bani. Un pachet de tigari este din ce in ce mai scump. De ce sa dai 15 lei pe zi pentru a fuma, cand poti sa faci orice altceva cu banii respectivi?
-        Economisesti timp. Fumatul iti scade foarte mult si din eficienta. S-a stabilit statistic ca nefumatorii sunt mult mai eficienti decat fumatorii, atat la scoala cat si la munca. Acest lucru este cat se poate de normal, in conditiile in care fumatul iti ocupa cel putin o ora pe zi, ora pe care o pierzi.
tigari electronice Cluj

Daca nu poti sa te lasi de fumat, exista alternative. Din fericire, in 2004 a fost inventata tigara electronica, o tigara care iti ofera toate placerile fumatului, insa elimina partile neplacute, adica riscul de imbolnavire, mirosul neplacut si deranjul provocat altora. Poti sa gasesti tigari electronice Cluj, Bucuresti sau Iasi iar daca nu gasesti in orasul tau, cu siguranta gasesti tigari electronice online care sa ajunga direct la tine acasa. Asadar, nu ai nicio scuze sa nu renunti la fumat, sau cel putin, sa nu schimbi tigara pe una electronica.